Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/debate.bg/public_html/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/debate.bg/public_html/wp-content/themes/oshin/functions/widget-functions.php on line 77
Клубна мрежа - Асоциация дебати България / Bulgarian Debate Association
За да може да представлява интересите на възможно най-много български дебатьори, Асоциация дебати започва кампания по асоциирането на клубовете от цялата страна.  Всеки клуб с повече от петима членове и желание да се включи активно в развитието на дебатите в България, може да се асоциира.

С какво е по-различен един асоцииран клуб?
На първо място, всеки асоцииран клуб ще може да изпраща свои представители (делегати) на Общото събрание на Асоциацията и съответно да участва активно във вземането на решения за посоката, в която да се развиват дебатите в България. Считано от 01.01.2017 г., асоциираните клубове ще получат и право за преференциално записване на събития и състезания на Асоциацията. Аналогично на броя на делегатите , броят отбори, които един клуб може да запише на състезание, организирано от Асоциацията, ще зависи от броя регистрирани членове.  Неасоциираните клубове ще имат право да изпращат по един отбор на събития, организирани от Асоциацията. Допълнително, асоциираните членове ще могат да се възползват и от отстъпки от наши събития, състезания и продукти.

Как мога да асоциирам своя клуб?
Всяка група от пет или повече души може да кандидатсва за асоцииране като клуб към Асоциация дебати, като попълни тази онлайн форма, в която молим да предоставите информация за клуба и неговите членове.  Детайли относно асоцииране на клуб може да прочетете ТУК. За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на info@debate.bg или на нашата фейсбук страница "Асоциация дебати България / Bulgarian Debate Association".