Елия Панчова, 19 г., Американски университет в Благоевград, специалност „Икономика и Бизнес администрация“

Аз се занимавам с дебати от 2016 година активно. Първото ми дебатьорско събитие беше форум 2016, където отидох заедно с клуба от Пазарджик. Започнах да се занимавам, защото ми се стори както полезно, така и интересно занимание и като повечето гимназисти имах доста свободно време. Неповторимата атмосфера, изпълнена с интелигентни младежи и интересни теми за размисъл ме задържаха в дебатьорското общество.

Реших да се вкюча в Управителния съвет, защото гореспоменатото общество ми беше дало много нови знания, приятели и спомени. Като член на Управителния съвет вярвам, че бих могла да помогна на българските дебати да продължат да се развиват, защото са нещо, с което всеки млад член на модерното общество трябва да се срещне.

За мен ключов приоритет за периода на мандата е да постигнем вътрешна устойчивост като организация. Вярвам, че за следващите 2 години трябва да бъдем доста по-изрядни, като оптимизираме вътрешните процеси в екипа. Надявам се след 2 години имиджът на нашата организация да е станал и още по-привлекателен както за дебатьори, така и за партньори.

Умея да стрелям професионално с оръжия. Вманиачена съм в архитектурата на местата, които посещавам. Обожавам слънчогледи. Ям пицата от коричката вместо от върха.