Продължаваме с представянето на стажантите на Асоциация дебати България. Задохме няколко въпроса на новите попълнения на екипа и днес ви представяме отговорите на Моника Беркова от категория Маркетинг и Елия Панчова от Маркетинг и Финанси.

Моника:

1. Как се казваш?

Моника Беркова.

2. Представи се с няколко изречения:

На 15 съм, уча в гимназия по приложни изкуства, обичам науки и да ям сладолед през нощта. Нося хавлия със себе си за да съм подготвена ако се наложи да напусна земята.

3. Какво те подтикна да кандидатстваш за тази позиция и какво очакваш от нея?

Кандидатсвах защото дебатите направиха много голяма част в живота ми, видях позицията като начин това да се случи на още хора. Намирам нещата, които правим тук за важни ,не само за самата дейност на асоциацията, но и за мен като цяло. Това е сравнително нова сфера за мен, което я прави още по-привлекателна заради нещата които са трудни и не разбирам.

4. Разкажи ни нещо интересно за себе си:

Избягвам да общувам с хора, които не вярват в силата на зодиите и такива, които не разбират сарказъм.

Елия:

1.Как се казваш?

Елия Панчова.

2. Представи се с няколко изречения:

Аз съм на 17 години и съм ученичка в ЕГ “Бертолт Брехт” в град Пазарджик, където уча интензивно английски и немски език. Обичам да прекарвам свободното си време с клуба по дебати в града ми, където съм председател. Занимавам се с музика и съм част от Съвета за младежка политика. Също така, харесвам разходки в планината, тичане и кученцето ми.

3.Какво те подтикна да кандидатстваш за тази позиция и какво очакваш от нея?

Причината, поради която много исках да се включа, беше, че намирах подобен стаж за много полезна и същевременно приятна дейност. От една страна, получавам опит и придобивам способности в различни сфери, развивам комуникативните си умения и мисля, че нещата, които уча и ми предстои да науча, биха ми били от полза в професионален план в бъдеще. От друга страна, доста харесвам дебатите и исках да остана свързана с това общество по някакъв начин, дори когато спра активно да дебатирам.

4. Разкажи ни нещо интересно за себе си:

Ям пицата от коричката и харесвам да нося шарени чорапи, дори да не са свързани по никакъв начин с облеклото ми. Просто са свежи. Ако бях куче, щях да съм голдън ретрийвър.