Иван Иванов, 21 г., Софийски университет „Св. Климент Охридски“, специалност „Право“

Разбрах за дебатите, като бях ученик в 9-ти клас през 2013 от часовете по психология от г-жа Емилия Бобева. Още с първите участия в клуба се запалих и дебатите постепенно станаха голяма част от извънкласните ми занимания.

Реших да се кандидатирам за втори мандат, тъй като чувствам, че все още съм нужен на обществото по дебати. Разбира се, аз самият съм привързан към дейността на Асоциацията и усетих, че ще се радвам да се задържа поне още няколко години в тази среда.

Вече веднъж имах възможността да работя със страхотен екип от приятели в един Управителен съвет. През новия мандат отново имам този късмет, но отговорностите ще бъдат повече както за мен като председател, така и за новия екип. Надявам се след края на нашата дейност, Асоциацията да е по-независима от гледна точка на финансиране, както и да има по-ясни процеси в работата й, които да се следват. В общи линии, ако нашата липса не се усети, след като дойде следващият УС през 2021, това за мен ще е показателно, че сме оставили достатъчно ресурси и ясни структури, за да върви мисията ни напред.

Тренирал съм 9 години кунг фу, през които съм спечелил 33 златни медала на национални състезания, както сребърен и бронзов медал на европейските първенства през 2013 и 2015.