Бургас, морето, кея и дебати – очертава се страхотен март!

Асоциация дебати, в партньорство с клубовете по дебати в Бургас, Ви канят на Национален дебатьорски форум за пета поредна година!

Национален дебатьорски форум ще се проведе между 2. и 5. март в град Бургас. Целта на Форума е да даде възможност на ученици, студенти и треньори на клубове по дебати да усъвършенстват уменията си. В рамките на четири дни ще присъствате на обучения, водени от български и чуждестранни треньори, както и ще се включите в тренировъчно състезание, в което да приложите наученото. Обученията по време на събитието ще са разделени на групи по формати (ученически и студентски), както и на напреднали и начинаещи. Съответно, форумът е подходящ както за напълно начинаещи дебатьори и треньори без опит, така и за активни такива. Освен това, всички участници ще посетят лекции за говорене пред публика, младежко включване и гражданска активност.

Регистрацията може да намерите тук. Крайният срок е 31. януари! 

Национален дебатьорски форум 2018 ще се проведе в Бургас, след като клубовете в града кандидатстваха да са домакини на събитието. Благодарим за организационната подкрепа.

Това събитие се провежда с подкрепата на фондация “Америка за България” и Община Бургас

Повече информация очаквайте скоро!

За въпроси:
Мирослав Йонов – yonovm@debate.bg
Николай Ангелов – niki.angelov@debate.bg