Казвам се Райчо Райчев, и бях част от предишния Управителен съвет, а сега съм член на Контролния съвет на Асоциацията. Занимавам се с дебати от 6 години. Понастоящем съм студент в Нов български университет, където уча политически науки с изучаване на английски език и съм част от студентския съвет там. Високо ценя дебатите, защото имат огромна образователна стойност.

Преди дебатите се занимавах с  ученическо самоуправление и заедно с Руми (Председателката) сме основателите на Софийски ученически съвет, където успяхме да обединим над 100 гимназии. В момента съм член на Управителния съвет на Национален младежки форум, който обединява 47 младежки организации (Асоциацията също членува) и представлява 120 000 млади хора.

С новия Управителен съвет на Асоциацията навлизаме в нов цикъл, където за мен приоритети са разширяването на клубната мрежа, както и развитието на позиции и политики за младежта, така че Асоциацията да стане разпознаваема не само за младите хора, но и за институциите, така че да може всички да се обединим около каузата на дебатите, а именно изграждането на активна и информирана младежка общност